Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

0000001 Nostalgikalender 2022

Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under drygt fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern. Första kalendern gavs ut år 2007 och blev en riktig succé bland lastbilsintresserade.

I 2022 års utgåva bjuds bland annat på en imponerande uppställning från Västsveriges största åkeri i mitten av 70-talet och en  tidig Scania LS140 som gick med svavelsyra och senare blev lastväxlare efter en dikesvisit, en Scania-Vabis LT75 dubbelkombination i skogen, ett LB76 modulvagnsekipage från 60-talet och en Volvo N88 ”bilabil” från Surahammar som kunde ta styckegods till Göteborg och Volvobilar hem. Med många fler! Var så god och njut under 2022!

Tryckt i högsta lackad fyrfärgskvalité på kartongpapp av landets främsta kalenderproducent. Mått: 46 x 34 cm. Levereras i skyddande wellpappkartong.

Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter. Den idealiska julklappen till anställda och kunder.

Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag! Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta info@alutrans.se för att diskutera dina önskemål.

 
 Lämplig torped för svavelsyra Bilabil med finess 


270.00 kr

© Copyright Alutrans