Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

000001 Nostalgikalender 2021

Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under drygt fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern. Första kalendern gavs ut år 2007 och blev en riktig succé bland lastbilsintresserade.

Exempel på månadsbilder 2021 är en kortlivad Scania LBT110 tusenfoting för cementtransporter i Skultorp. Kolla en Volvo Titan som var en värsting i flistransporterna från Bruzaholm eller en Volvo F88 som räddade jobbet för chauffören. En bild ni aldrig sett förut på landets tuffaste Scania LS140 grusorm, eller en Mercedes LP1920 med den legendariska kubiska hytten i ASG-färger. Med många fler!

Var så god och njut under 2021!

Tryckt i högsta lackad fyrfärgskvalité på kartongpapp av landets främsta kalenderproducent. Mått: 46 x 34 cm. Levereras i skyddande wellpappkartong.

Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter. Den idealiska julklappen till anställda och kunder.

Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag! Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta info@alutrans.se för att diskutera dina önskemål.

 
 F88:an räddade jobbet  Brandkåren i Vara


80.00 kr

© Copyright Alutrans