Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

00001 Nostalgikalender 2020

Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under drygt fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern. Första kalendern gavs ut år 2007 och blev en riktig succé bland lastbilsintresserade.

Exempel på månadsbilder 2020 är tre leveransklara Scania-Vabis LS76 med lättdumper till Bilåkarna i Helsingborg. Kolla en Volvo ni aldrig sett tidigare, en bastard av Titan som levererades till Väg o Vatten. En maximalt upphottad Volvo N12 som gjorde tjänst i racinglegenden Curt Göranssons skogsåkeri i Färila. Med många fler!

Var så god och njut under 2020!

Tryckt i högsta lackad fyrfärgskvalité på kartongpapp av landets främsta kalenderproducent. Mått: 46 x 34 cm. Levereras i skyddande wellpappkartong.

Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter.

Den idealiska julklappen till anställda och kunder. Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag!

Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta info@alutrans.se för att diskutera dina önskemål.

 
 Snyggaste flintabilen  Bastard till Vägförvaltningen
 
 Ostkaka och grönsaker  Bilåkarna i Hälsingborg
 
 Minitradare  Pripps röd-vita
 
 Trendsättande aluminiumskåp  Sista paret ut
 
 Virke från Blekinges skogar  Transcontinental med cement
 
 T som i Trollhättan  Ekonomiskt oljeekipage


80.00 kr

© Copyright Alutrans