Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

0001 Nostalgikalender 2019

Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under drygt fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern. Första kalendern gavs ut år 2007 och blev en riktig succé bland lastbilsintresserade.

Exempel på månadsbilder 2019 är en leverans av tre Volvo F89 i rödvit lackering för utlandstrafik, en DAF 2800 som dragare med en ASG-trailer samt en legendarisk Scania-Vabis DLT75 med tungdumper i arbete i centrala Borås.

Var så god och njut under 2018!

Tryckt i högsta lackad fyrfärgskvalité på kartongpapp av landets främsta kalenderproducent. Mått: 45 x 34 cm. Levereras i skyddande wellpappkartong.

Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter.

Den idealiska julklappen till anställda och kunder. Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag!

Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta info@alutrans.se för att diskutera dina önskemål.

 
 Intercooler med lite extra  Stora på utlandet
 
 Blåvitt från Göteborg  Legendarisk dumper
 
 1960-talets bilabil  Uppdaterade cementbilar
 
 Lätta på gasen  Massaved och Rockwool på väg
 
Holländsk utmanare   Europas största djurtransport
 
 Styckegods och grönt med gult och blått  Tunga lass för Viking
80.00 kr

© Copyright Alutrans