Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

001 Nostalgikalender 2018

Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under drygt fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern. Första kalendern gavs ut år 2007 och blev en riktig succé bland lastbilsintresserade.

Här kommer tolfte upplagan med många härliga gamla lastbilar. Exempel på månadsbilder 2018: En Sisu från början av 60-talet i provleverans till Väg och Vatten, en Scania LS140 bulkbil som kunde sprida kalk på böndernas åkrar samt Volvo Titan och Scania-Vabis L76 i ett imponerande transportupplägg inom miljonprojektets byggnadsrusch. Dessutom en Scania-Vabis 76:a med den specialbyggda legendariska Be-Ge hytten som gjordes i några få exemplar till utlandsåkare. Ett ekipage som få ha sett eller känner till!

 Var så god och njut under 2018!

 Tryckt i högsta lackad fyrfärgskvalité på kartongpapp av landets främsta kalenderproducent. Mått: 45 x 34 cm. Levereras i skyddande wellpappkartong.

 Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter.

 Den idealiska julklappen till anställda och kunder. Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag!

 Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta info@alutrans.se för att diskutera dina önskemål.

 
 Sisu i svensk väghållning  Kalkekipage med knorr
 

 Effektiva ekipage i miljonprogrammet 

 Hytten som blev en legend
 
 Kombattanterna redo för Norge  Avmaskerad provbil
 
 Grå Bulldog för Bilspedition  Bilabil i linjetrafik
 
 Modern T-bil med kassett  TIR-bilar på dagstur
 
 Skånsk schakt med Volvodumprar  Snöplogning i par


80.00 kr

© Copyright Alutrans