Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

01 Nostalgikalender 2017

   
   

Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under drygt fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern. Första kalendern gavs ut år 2007 och blev en riktig succé bland lastbilsintresserade.

Här kommer elfte upplagan med många härliga gamla lastbilar.En frostnupen Scania LS140 står på helgvila i Grästorp, en trubbnosad Mercedes L1413 jobbar med kranen på ett av Göteborgsvarven och en av Emanuelssons ”Smörbilar” Volvo F12 har just lastat på Arla. Var så god och njut under 2017!

 Tryckt i högsta fyrfärgskvalité av landets främsta kalenderproducent. Mått: 45 x 34 cm. Levereras i skyddande wellpappkartong.

 Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter.

 Den idealiska julklappen till anställda och kunder. Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag!

 Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta info@alutrans.se för att diskutera dina önskemål.

 
Smörkörning i dubbel bemärkelse   Tidig V8 med motorhuv
 
Knubbig Mercedes i varvsmiljö  Sätt SLF-färgerna på bilen!
 
 Sista versen för mjölkkannorna  Tre klassiker: Titan, Landsverk och Hafo
 
 Kreativ grusåkare i Bollebygd  Rask och stark i Göteborgsk distribution
 
 Vagnpark för flis och spån  Snyggast i karavanen
 
 Den Flygande Skotten  Stort tankekipage för bunkerolja
80.00 kr

© Copyright Alutrans