Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

04 Nostalgikalender 2016

   
   

Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern.

Här kommer tionde upplagan med många härliga gamla lastbilar. Ett par Scania 110:or för leverans lackade i de legendariska ASG-färgerna gult och blått, en Volvo F89 med blanka mjölktankar på flaken, två av de sista Scania LS141 levererade till ett stort tankåkeri i Stockholm och ett par snygga Mercedes LP1920 som gick på utlandet. Var så god och njut under år 2016!

Tryckt i högsta fyrfärgskvalité av landets främsta kalenderproducent. Mått: 48 x 34 cm. Levereras i skyddande wellpappkartong.

Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter.

Den idealiska julklappen till anställda och kunder. Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag!

Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta info@alutrans.se för att diskutera dina önskemål.

 

 

   
 De gul/svarta grusbilarna från Underås  Titan med modernt flisbygge
 
 Mjölktransporter i oisolerade tankar  Byggd för Värmlandsskogarna
 
Välbeprövade 110:or för långtrad   Färdig betong för folkhemmet
 
 Liten behändig bärgare  Fodertransport i Västgötabygden
 
 Containeråkare från Surte  Populära men ovanliga Mercedes
 
 Långtradare i mindre format  Intro
80.00 kr

© Copyright Alutrans