Din kundvagn är tom
Se kundvagnen
Till kassan

Jubileumspaket med de tio första årgångarna av Nostalgikalendern.

Alutrans Nostalgikalender 2016

 Nu är det dags för jubileum! Nostalgikalendern fyller 10 år. När vi började med kalendern kunde vi inte drömma om vilken succé det skulle bli. Konceptet med en kvalitetskalender baserad på lastbilsbilder från förr var helt rätt. Månadsbilder tillsammans med en text som sätter in lastbilen i sin uppgift och tid är ovärderliga.

Inga nytagna bilder på renoverade bilar förekommer. Alla bilder har kanske inte skärpa och kvalité som skulle krävas i en kalender med nya bilder. För en lastbilsintresserad överväger objektet med bifogad text mångfalt som kompensation. En bild av dåtidens kvalitetsnivå förstärker nostalgivärdet.

 Stefan Andersson har hållit på med lastbilar hela sitt liv. På senare år har han blivit känd som skicklig fackpressjournalist där teknik, testkörning samt inte minst nostalgi är huvudämnen. Det började med modellbygge i mycket unga år och yrkesbanan fortsatte som fordonsingenjör inom släpvagns- och påbyggnadsindustrin. Främst är det intresset för lastbilar som drivit honom framåt. Han har fotograferat fordon och samlat bilder under fem decennier. Det unika materialet ligger nu till grund för nostalgikalendern.

Här kommer tionde upplagan med många härliga gamla lastbilar. Ett par Scania 110:or för leverans lackade i de legendariska ASG-färgerna gult och blått, en Volvo F89 med blanka mjölktankar på flaken, två av de sista Scania LS141 levererade till ett stort tankåkeri i Stockholm och ett par snygga Mercedes LP 1920 som gick på utlandet. Var så god och njut under år 2016!

Perfekta julklappen för företaget! Kalendern kan fås med påtryck som viks ut under månadsbladen där du kan placera din logga och företagsuppgifter.

Den idealiska julklappen till anställda och kunder. Tänk på att kalendern hänger uppe hela året och exponerar ditt företag!

Min mängd 35 st/1 kartong. Kontakta www.info@alutrans.se för mer info.

 


© Copyright Alutrans